koeien
Noordbroeksterstraat 117 A, 9611 BG Sappemeer, Tel 0598 42 3553, email: info@swaving.nl
English German

Allround installateur

Het werk dat je gaat doen
Samen met je collega’s ga je dagelijks naar melkveehouders in de omgeving om bij hun de meest uiteenlopende installatie werkzaamheden te verrichten. De werkzaamheden bestaan onder anderen uit het aanleggen van verlichting, water circuits of rondpomp systemen.  Maar ook het plaatsen van hekwerk, boxafscheiding of box bedekking hoort bij de afwisselende werkzaamheden.

 

Naast nieuwbouw projecten verrichten wij ook veel renovatie bij onze klanten. Deze werkzaamheden kunnen zich buiten maar ook in de melkveestal bevinden. Het komt dan ook zeer regelmatig voor dat je de werkzaamheden tussen het vee moet verrichten. Daar naast is er in ons werk geen situatie het zelfde. Oplossingsgerichtheid en creativiteit is daarom bij ons een must.  


Je persoonlijkheid
Je bent technisch geïnteresseerd, bij voorkeur technisch opgeleid ,creatief, probleemoplossend en niet bang voor koeien.  Je kunt goed overzicht houden en je eigen tijdsplanning bewaken. Je werkt nauwkeurig en staat open voor feedback. Je vindt het leuk soms met collega’s samen te werken en kunt ook goed zelfstandig werken. Verder ben je communicatief vaardig en in staat om zowel intern als extern op een prettige en samenwerkingsgerichte wijze om te gaan met klant en collega.

 


Wat Swaving stalinrichting jou te bieden heeft

  • Een zelfstandige functie met veel diverse taken.
  • Veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit.
  • Prettige werksfeer “samen - schouders er onder mentaliteit”
  • Een collectief pensioen
  • Uitstekende overige primaire en secundaire arbeidsvoorwaardenSolliciteren 
Hebben wij met deze vacature jouw interesse gewekt? Reageer dan direct door je motivatie brief en CV te mailen naar info@swaving-stalinrichting.nl